Založ si blog

Človek sa učí celý život…

Komenského „Ak sa má stať človek človekom, musí sa vzdelávať“ je v prípade nás učiteľov počas našej praxe aplikované mnohokrát.

Absolvovala som PF UPJŠ v Košiciach odbor MAT-FYZ, o niekoľko rokov neskôr rozšírujúce štúdium na tej istej fakulte v odbore Informatika a výpočtová technika v čase PMD-ečiek, PP 01-tiek, kedy bol internet ešte len v plienkach . Aj napriek tomu, že vývoj informatiky napredoval veľmi rýchlo, inovačných školení pre učiteľov informatiky bolo veľmi málo (skoro žiadne). Každý z nás bol v podstate samouk. Preto vítam tento projekt DVUI, ktorý je po dlhšom čase prvým odborným vzdelávaním a dúfam, že pre nás bude aj veľkým prínosom.

Tak hurá do toho…:)

Googlenie

31.10.2010

Google ako vyhľadávač je v súčasnosti samozrejmosťou pre každého surfera a „vygooglenie“ sa stalo najľahším a najrýchlenjším spôsobom získavania informácií. Vyhľadávať sa cez google dá veľmi pohodlne všeličo, od slovných spojení cez obrázky, mapy, súbory použitím logických výrazov a špeciálných syntaxí. Plánovanie trás, nielen čo sa vzdialenosti [...]

Komentátorský blog

31.10.2010

Prečítala som si pár blogov svojich kolegov a vidím, že jesenné prázdniny trávime všetci rovnako v rámci hesla uč sa celý život 😉 Ale aj napriek tomu sú názory kolegov na DVUI veľmi pozitívne. Moje komentáre: http://tara.blog.matfyz.sk/post-p17016 http://bibilapsa.blog.matfyz.sk/post-p17050 http://kocurekovas.blog.matfyz.sk/post-p17068

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 3940x
Priemerná čítanosť článkov: 1313x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy